ANIMAL DE COMPANIE ROBOT INTELIGENT

Număr de referinţă: 87441

CHIP

Produsul nu se află acum în gama colecţiei

Câine-robot cu procesor de inteligenţă artificială. Fiecare este unic, pentru că te recunoaşte, învaţă şi se adaptează în funcţie de persoana şi mediul tău.

Vârsta: De la 6 ani Până la 12 ani Vezi informaţii despre PRODUS

Subcategorie: Robotică

  • INFORMAŢII DESPRE PRODUS

Acum face parte din familie! Drăgăstos, fidel şi afectuos. Dar tu? Ai şi tu CHIP-ul tău?

Învaţă preferinţe cu algoritmi inteligenţi. Poate recunoaşte, învăţa şi se poate adapta la preferinţele tale. Gusturile tale îi modelează caracterul.
Simulează interacţiunea cu un câine adevărat, îi este foame, are nevoie de atenţie, merge la culcare şi-i place la nebunie să se joace cu tine şi cu mingea sa.
Mingea sa robotică are 8 senzori LED cu infraroşii. Ca orice căţeluş, se joacă cu ea, se duce să o prindă şi o urmăreşte.
Tehnologia de recunoaştere vocală îi permite animalului tău de companie robot să răspundă la nume şi să acţioneze conform unei liste de comenzi.
Sunetele sale sunt la fel de reale ca ale oricărui animal de companie, cu mârâituri, scâncete şi lătrături, care se aud prin difuzorul său stereo.
Tehnologia SmartBand îi permite să te recunoască în mod exclusiv, să te urmeze, să aştepte să te întorci sau să-ţi amintească de ora mesei sau de joacă.
Utilizează ultima tehnologie cu infraroşii, Bluetooth şi Mechantronics pentru a obţine animaţii, comportamente şi mişcări diferite şi simpatice.
Cu senzorul său de gesturi răspunde la interacţiunile bazate pe gesturi, cum sunt loviturile, palmele, atingerile etc.
Tehnologia cu senzori tactili capacitivi permite detectarea fiecărei atingeri.
Senzorul său de localizare îi permite să perceapă mediul şi să ştie unde se află faţă de tot ce-l înconjoară.
Poate „vedea” şi interacţiona cu mediul, datorită procesării sale avansate a vederii prin IR-infraroşii.
Roţile sale Mecanum cu model special facilitează mişcarea rapidă şi agilă omnidirecţională pe diferite suprafeţe pe sol.
Cu propria aplicaţie şi prin Bluetooth de joasă energie, poţi interacţiona cu el de pe orice dispozitiv inteligent.
Accelerometrul şi giroscopul calculează forţa g şi orientarea, ajutând senzorii robotului în momentul în care îl ridici.
Conţine: 1 CHIP, 1 Smartband, 1 Smartball, 1 bază de încărcare, 1 cablu micro USB, 1 adaptor de CA, 4 apărătoare pentru roţi, 8 şuruburi, instrucţiuni.

Câine-robot cu procesor de inteligenţă artificială. Fiecare este unic, pentru că te recunoaşte, învaţă şi se adaptează în funcţie de persoana şi mediul tău.

Smartband-ul de la CHiP™ funcţionează cu o baterie reîncărcabilă de ioni de litiu de 3,7 V 130 mAh. Baza de încărcare trebuie utilizată doar cu transformatorul inclus. Smartball-ul trebuie încărcat doar cu cablul Micro USB inclus.

Funcţionează cu dispozitive iPhone, iPad şi iPod touch cu iOS 9 sau mai noi. Dispozitivele trebuie să fie compatibile şi cu Bluetooth Smart (cunoscut şi sub denumirea de Bluetooth de consum redus).

Măsoară: 22,1 x 19,8 x 23,6 cm. Mingea: diametru 8 cm. Brăţara: 12,3 x 5,5 x 4 cm. Baza de încărcare: 16,7 x 8,6 x 12 cm.

Dimensiuni
  • Înălţime: 30.00cm.
  • Lăţime: 38.50cm.
  • Adâncime: 22.50cm.
Manual cu instrucţiuni:
PDF

Bateriile nu sunt incluse

Valori
  • Selectat de către copii

    Copiii Club Imaginarium decid prin votare că aceste produse sunt CELE MAI DISTRACTIVE .