CARTE REALITATE MĂRITĂ

Număr de referinţă: 77196

SAFARI 3D BOOK EN

Produsul nu se află acum în gama colecţiei

Carte cu Realitate augmentată (AR) despre fauna sălbatică africană. O experienţă de lectură nouă, cu obiecte 3D, animaţii şi activităţi interactive.

Vârsta: De la 8 ani În sus Vezi informaţii despre PRODUS
  • INFORMAŢII DESPRE PRODUS

O manieră inovatoare de a trăi cărţile. Această carte cu AR este dedicată persoanelor care au imaginaţie şi pasiune pentru învăţare şi aventură.
Ia-ţi binoclul şi pregăteşte-te pentru acest Safari 3D. Cu această carte şi aplicaţia sa AR vei avea parte de o excursie interactivă foarte emoţionantă.
Cunoaşte în profunzime viaţa în sălbăticie şi aceste animale incredibile: lei, zebre, elefanţi, rinoceri, hipopotami, care sar dintre pagini.
Descoperă surprinzătoare şi realiste obiecte 3D, materiale video, naraţiuni şi jocuri şi bucură-te de o experienţă diferită, plină de satisfacţii şi pasionantă.
Vei găsi simbolurile AR speciale pentru a interacţiona cu obiectele 3D sau animaţiile, mişcându-ţi degetele pe ecran.
AR este un concept inovator care utilizează un dispozitiv mobil inteligent şi şabloane speciale pentru a introduce materiale 3D şi multimedia în carte.

Carte cu Realitate augmentată (AR) despre fauna sălbatică africană. O experienţă de lectură nouă, cu obiecte 3D, animaţii şi activităţi interactive.

Cerinţe minime: Apple, iPhone 4 sau superior, Apple, iPad 2 sau superior, sau Android, smartphone sau tabletă cu cameră şi Google Play.

Valori
  • Vitamine pentru mintea ta

    Produse care stimulează în special neastâmpărul intelectual.