JOC INTERACŢIUNE CU TABLETA

Număr de referinţă: 75556

I-WOW CIVILIZATIONS EGYPT 3.0

Produsul nu se află acum în gama colecţiei

Fă o călătorie emoţionantă şi surprinzătoare în Egiptul Antic cu acest joc multimedia, cu aplicaţii şi cu tableta ta. Deschide ochii şi experimentează ca niciodată.

Vârsta: De la 8 ani În sus Vezi informaţii despre PRODUS
  • INFORMAŢII DESPRE PRODUS

Descoperă cu i. wow o nouă dimensiune a modului de a te juca, a explora, a cunoaşte şi a învăţa. De fiecare dată o experienţă nouă.
Conţine: aplicaţii, 3 papirusuri rulate şi legate, 1 sarcofag din carton, 1 piramidă conductoare cu vârf (de asemenea conductor). Şi instrucţiuni.
Atunci când accesezi aplicaţia pentru prima dată, vei găsi pe ecranul principal EGYPT, de unde poţi accesa 21 de capitole diferite.
Poţi aşeza piramida sau vârful pe tabletă pentru a interacţiona, sau poţi focaliza camera pe papirusuri sau în interiorul sarcofagului. Vei vedea!
De exemplu, focalizând în interiorul sarcofagului, vei descoperi cum era procesul de mumificare.
De asemenea, poţi scrie cu hieroglife, folosind tastatura tabletei tale.
Poţi parcurge pe ecran interiorul mormântului lui Tutankamon, ca şi cum ai fi acolo, prin simpla mişcare a tabletei după cum doreşti.
De asemenea, îi poţi face să vorbească pe anticii egipteni în timp ce merg pe stradă. Îţi vor povesti cine sunt, ce fac şi cum este viaţa lor.
Sau poţi pune piramida pe tabletă şi poţi privi în interiorul ei (fără vârf). Vei fi surprins să vezi ce descoperi.
Există mii de posibilităţi, toate diferite. Descoperă-le în fiecare capitol. Sunt: 1. Vapoare egiptene, 2. Delta Nilului. 3. Alexandria, 4. Gizah.
5. Saqqara, 6. Dendara, 7. Mormântul lui Tutankamon. 8. Edfu, 9. Valea Regilor, 10. Abu Simbel, 11. Piatra din Rosetta şi hieroglifele.
12. Memphis: Zeii egipteni, 13. Sinai, 14. Jocurile egiptene, 15. Invenţiile egiptenilor. 17. Egiptenii din Teba.
18. Teba, 19. Luxor, 20. Aswan şi 21. Templul Philae dedicat zeiţei Isis.

Fă o călătorie emoţionantă şi surprinzătoare în Egiptul Antic cu acest joc multimedia, cu aplicaţii şi cu tableta ta. Deschide ochii şi experimentează ca niciodată.

Instrucţiuni în limba spaniolă, engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, rusă, turcă şi olandeză.

Dimensiuni
  • Înălţime: 7.50cm.
  • Lăţime: 28.00cm.
  • Adâncime: 18.50cm.
Manual cu instrucţiuni:
PDF