Recupera parola

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite imediat parola pentru a putea accesa.

PIN-ul de recuperare

Introduceți adresa dvs. de e-mail sau numărul de membru și vă vom trimite imediat codul PIN pentru a putea accesa.

Doriţi să deschideţi o franciză?

La Imaginarium, există o echipă mare de persoane dinamice, cu iniţiativă şi dornice să lucreze cu bucurie. Profesionişti cu abilităţi, personalităţi şi studii diferite, care reflectă diversitatea pe care o găsim, de asemenea, la oaspeţii noştri.

Secretul companiei Imaginarium constă în filosofia sa, urmărind mereu să contribuie la crearea unui lumi mai bune, dar şi în calitatea, inovaţia şi creativitatea care sunt evidente la toate produsele şi serviciile sale: jocuri, Imagicare, telecomunicaţii, călătorii...

Doriţi să faceţi şi dvs. parte din acest proiect atât pasionant,
cât şi interesant?

Căutăm persoane care doresc să înceapă experienţe antreprenoriale proprii, care doresc să-şi diversifice activităţile, dar, mai ales, care se simt pasionate de lumea copiilor şi de Imaginarium. Persoane care să îmbogăţească reţeaua noastră de francize, deoarece considerăm că Lanţurile de francize ale viitorului nu vor fi doar cele care vor conta pe sprijinul unui bun Francizor, ci şi cele care, în plus, vor avea o reţea de francizeri buni şi care vor şti să creeze mediile adecvate pentru a se hrăni din ideile şi contribuţiile acestora.

În cazul în care căutaţi un proiect atât diferit, cât şi pasionant şi doriţi să aparţineţi unei mărci de prestigiu, recunoscută şi consolidată pe piaţă, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Completaţi formularul

(*câmpuri obligatorii)

Date personale
Date comerciale

În ce localitate aţi dori să deschideţi o franciză Imaginarium?