Magazin online Imaginarium
021 380 88 30

Comenzi telefonice

 • Identifică-te
 • utilizator nou

O tabletă mare pentru distracţia şi viaţa ta şcolară

numai 1199LEI

Întotdeauna cu tine pentru a te juca, a te conecta şi a învăţa.

numai 799LEI

O tehnologie unică şi incredibilă,

două tablete adaptate pentru tine

Cea mai bună tabletă adaptată necesităţilor copiilor

SuperPaquito este o tabletă autentică ce are ultimele funcţionalităţi tehnologice, creată pentru a stimula şi dezvolta utilizarea tehnologiei de către copii. Sistemul său de operare exclusiv, Magic Os 2 pe Android Jelly Bean este conceput pentru a putea fi utilizat uşor de către cei mici cu aplicaţii, instrumente şi accesorii adaptate nevoilor lor. Astfel, copiii se pot distra şi învăţa în manieră personalizată, pot fi în contact permanent cu familia şi prietenii lor, totul într-un mediu sigur, cu supravegherea fiecărui copil.

Singurul perfect pentru întreaga familie

În plus, SuperPaquito cuprinde funcţia pentru utilizatori multipli pentru ca fiecare copil să se bucure de un mediu unic şi definit în prealabil de părinţi, cu orar de utilizare, conţinuturi adaptate vârstei sale, parole şi estetică pe gustul său. Dar SuperPaquito nu este doar pentru copii, ci şi părinţii se pot bucura de el cu propriul profil sau în mod liber, ca de o autentică tabletă Android.

SuperPaquito,
cea mai bună tehnologie pentru ca cel mic să fie mereu în pas cu moda

I-College

Revoluţionarea învăţării

Cel mai bun coleg de şcoală

Lumea se schimbă şi forma de învăţare de asemenea şi actualizarea temelor de la şcoală, consultarea wikipedia sau accesarea bibliotecii vor fi activităţi la care copiii pot avea acces prin simpla pornire a tabletei SuperPaquito. Cu ajutorul tabletei lor, copiii pot accesa în mod sigur reţeaua şi pot învăţa într-un mediu multimedia şi interactiv, utilizând cercetarea şi experienţa proprie.

În plus, cu apps create în mod special pentru SuperPaquito, cresc posibilităţile de învăţare în clasă şi în afara acesteia, permiţând organizarea de ore interactive şi utilizarea instrumentelor de birotică prin care copiii pot procesa şi salva notiţele, pot consulta progresele, pot practica limbi străine, realiza prezentări şi activităţi de meditaţii, îşi pot organiza temele sau pot învăţa dactilografia îmbunătăţindu-şi randamentul şcolar.

Nu există o manieră mai bună pentru a învăţa, decât să ne distrăm cu ceea ce facem. De aceea, posibilitatea de a răsfoi paginile de internet în siguranţă în reţea pentru a căuta informaţii, a vedea fotografii, a-şi consulta notele sau pentru a scrie e-mail-uri pentru a face schimb de informaţii, fac ca SuperPaquito să fie un instrument de lucru perfect pentru ca orele de studiu să fie mult mai productive şi amuzante.

Apps preîncărcate pe SuperPaquito
 • E-mail

  App de e-mail exclusivă, simplă şi intuitivă pentru utilizarea de către copii

 • Internet

  App de e-mail exclusivă, simplă şi intuitivă pentru utilizarea de către copii

 • Agendă

  Agendă pentru a ţine la zi toate temele

 • Recompense

  Tabel pentru a nota progresele şi realizările înregistrate

 • Fotografii

  Vizualizarea fotografiilor pentru o învăţare mai bună

 • Video

  Vizualizarea de fişiere video ca ajutor la învăţare

O nouă dimensiune a învăţării

În clasă învăţarea nu va mai fi niciodată la fel pentru că SuperPaquito revoluţionează modul de transmitere a informaţiilor, atât pentru profesori, cât şi pentru elevi. Cu SuperPaquito copiii pot ţine şi proiecta propriile prezentări, conectând tableta la televizor sau la proiectorul din clasă cu cablul HDMI, pot practica abilităţile de expunere în public sau pot accesa, face schimb de informaţii şi conţinuturi cu profesorii şi colegii de clasă pe e-mail sau cu ajutorul portului USB încorporat.

Family & Friends

Emoţia posibilităţii de a păstra legătura

Un punct fantastic de întâlnire

Cu SuperPaquito te poţi bucura de bunici, unchi sau prieteni uşor, deşi sunt departe, deoarece oferă o mulţime de posibilităţi pentru a ţine legătura cu alte persoane: poţi realiza videoconferinţe datorită camerei sale frontale, poţi comunica cu întreaga familie şi pe e-mail sau te poţi bucura de partide online cu prietenii, dezvoltându-ţi inteligenţa interpersonală şi capacitatea de socializare a copiilor.

Permanent în legătură cu familia şi prietenii*
 • Sistem de mesagerie integrat cu amuzante emoticoane pentru a vorbi cu prietenii şi familia

 • Family Post-it pentru a lăsa mesaje ca pe frigiderul de acasă!

* Aplicații disponibile cu noul sistem de operare: magicOS2

Conectat la lume şi la orice dispozitiv

SuperPaquito oferă posibilităţi excelente de conexiune şi schimb de informaţii cu alte dispozitive, datorită cablului său HDMI şi a portului său USB. Astfel, întreaga familie se poate bucura direct la televizorul casei de fotografiile, fişierele video şi filmele stocate pe SuperPaquito, pot copia fotografiile de la sfârşitul săptămânii în calculatorul familiei sau în cel al bunicilor sau pot partaja informaţiile cu alte dispozitive, cu ajutorul portului USB încorporat.

Mod de petrecere a timpului liber inovator şi creativ

O manieră nouă de a se distra

Un instrument multifuncţional, care oferă noi posibilităţi de distracţie

SuperPaquito întruneşte într-un singur dispozitiv toate funcţiile de care au nevoie în prezent copiii, atât pentru a învăţa, cât şi pentru a se distra, deschizând drumul unei noi forme de a se bucura de hobby-uri şi timpul liber. Cu tableta lor pot citi cărţi, pot vedea filme, reda muzică, se pot juca, pot practica limbi străine, pot face şi stoca fotografii, pot trimite e-mail-uri sau accesa internetul în siguranţă.

Conţinuturi şi apps incluse în SuperPaquito
 • E-book

  Creează-ţi propria bibliotecă şi bucură-te de lecturile tale

 • Video player

  Creează-ţi propria bibliotecă şi bucură-te de lecturile tale

 • Redare muzică

  Strânge, organizează şi redă muzica ta preferată

 • Editează-ţi fotografiile

  Fă fotografii, editează-le şi fă montajele care-ţi vin în minte

 • Movement!

  Joc în mişcare. Bucură-te de ultima tehnologie cu realitatea mărită.

 • Artis!

  Desenează şi colorează tot ce-ţi vine în minte pe ecranul tău multitactil.
  Şi dacă utilizezi şi creionul capacitiv, poţi obţine cele mai spectaculoase rezultate.

La un clic de toată distracţia

Cu SuperPaquito copiii (sub supravegherea ta) pot accesa direct Google Play pentru a se bucura de o mulţime de apps, jocuri, muzică, filme sau orice alt conţinut creat special pentru ei. Totul comod de la tableta lor!


În plus, noile apps create pentru petrecerea timpului şi distracţie îi invită să cerceteze, să împărtăşească experienţe, să concureze online cu alţi jucători, să se mişte pentru a experimenta, oferind un mod nou de a se distra, de a se apropia de cultură şi de a învăţa.

Înaintea tuturor în siguranţă

Cu SuperPaquito conţinuturile pe care copiii le vizitează pe internet şi timpul de utilizare a tabletei nu reprezintă o problemă. SuperPaquito are un sistem de control parental foarte simplu şi comod de utilizat, pentru ca părinţii să decidă orarul de utilizare pentru fiecare copil, să creeze liste de site-uri web şi apps permise sau să introducă contactele de e-mail.

Cum se defineşte un mediu protejat în 4 paşi simpli
 • Selectează profilul pe care doreşti să-l configurezi

 • Alege apps, site-urile web şi fişierele video la care copilul poate avea acces

 • Introdu contactele de
  e-mail permise

 • Selectează orarul de utilizare pentru copil

Utilizatori multipli.O singură tabletă, mai multe stiluri

Gusturile şi necesităţile sunt diferite pentru fiecare membru al familiei. SuperPaquito cuprinde un mediu cu utilizatori multipli pentru ca atât părinţii, cât şi copiii să-şi definească profilul, să acceseze e-mail-ul, să stabilească parole, să limiteze orarul de utilizare pentru fiecare copil, să specifice conţinuturile la care are acces fiecare sau chiar să creeze o estetică personalizată şi adaptată gustului fiecăruia.

Cum îşi pot personaliza copiii profilul în SuperPaquito
 • Alege fotografia sau avatarul pentru profilul tău

 • Alege fundalul care-ţi place cel mai mult din bibliotecă sau personalizează-l cu una dintre fotografiile tale

 • Selectează forma ceasului tău, sunt
  9 diferite!

 • Alege culoarea meniurilor tale

Tehnologie superioară

Mediul cel mai adecvat pentru copii

MagicOs 2.0 este un mediu unic şi conceput exclusiv de Imaginarium pentru distracţia, învăţarea şi siguranţa copiilor. Cu software pe Android Jelly Bean disponibil exclusiv pentru SuperPaquito şi Paquito Mini.

Tehnologie IPS · Ecran multitactil capacitiv de 9,7” (1024x768 px) · Procesor Cortex A8 la 1GHz şi 1GB de RAM · Software exclusiv Magic Os 2.0 pe Android Jelly Bean · 16 GB de memorie extensibilă cu card SD · Cameră frontală şi posterioară (2 şi 3 megapixeli) · Carcasă de aluminiu argintie · Mediu pentru mai mulţi utilizatori · Port USB

Tehnologie IPS · Ecran multitactil capacitiv de 8” (1024x768 px) · Procesor Quad Core cu 4 nuclei la 1,2 GHz şi 1GB de RAM · Software exclusiv Magic Os 2.0 pe Android Jelly Bean · 8 GB de memorie extensibilă cu card SD Cameră frontală şi posterioară (VGA şi 2 megapixeli) · Carcasă de aluminiu roşie  Mediu pentru mai mulţi utilizatori · Port USB

Informații utile la cumpărare

Imaginarium

Top 10

Imaginarium în lume

CONTACTEAZĂ-NE
COPYRIGHT 2015 © - IMAGINARIUM S.A.